/
Telefon: +381 11 3077 215
Mail: onlineshop@azmarket.co.rs

Povraćaj sredstava

Kupac ima pravo da odustane od ugovora. U tom slučaju ima pravo i na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod.

U slučaju povraćaja novca, cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, a nakon utvrđivanja ispravnosti proizvoda.

Azmarket.co.rs je dužan da kupcu vrati iznos koji je kupac platio po osnovu ugovora, i to najkasnije 15 dana od prijema izjave o odustanku i nakon prijema proizvoda.

 

Procedura za povraćaj sredstava

U slučaju odustanka od kupovine i povraćaja sredstava procedura je sledeća: Možete nas kontaktirati na telefon 011/3077-291 ili nam pošaljite izjavu o odustajanju na mail onlineshop@azmarket.co.rs sa podatkom Vašeg broja računa/otpremnice i broj dinarskog tekućeg računa, kao i naziv banke.

 

Nakon što primimo Vaš e-mail ili poziv, prosledićemo Vam Dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora. Dokumenta koja Vam pošaljemo, odštampajte i obavezno potpišite a u slučaju pravnog lica i pečatirajte. Ovako overena dokumenta zajedno sa robom šaljete na adresu koju Vam operater internet prodavnice bude poslao putem e-maila. Proizvodi koji se vraćaju usled odustanka od ugovora moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u originalnu ambalažu. Paket koji šaljete potrebno je čvrsto zapakovati i oblepiti selotejp trakom.

 

Povraćaj sredstava NE VRŠI se po kuriru u gotovini, već na tekući račun koji ste nam dostavili.

AZ Market©2024, Sva prava zadržana | Izrada sajta Normasoft

Pretražite