/
Telefon: +381 11 3077 215
Mail: onlineshop@azmarket.co.rs

Politika privatnosti

Privatnost naših potrošača nam je vrlo bitna. U cilju uspešene i bezbedne kupovine u nastavku je prikaz naše bezbednosne politike. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, kontaktirajte naš Korisnički servis tim. Svi podaci o kupcima se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

 

Preuzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja vaših ličnih podataka, uključujući i šifrovanje vaših podataka važećim standardima industrije.

 

Tokom vaše posete našem sajtu možemo prikupiti određene lične podatke i informacije koje su neophodne da podesite svoj nalog, u svrhu naplate, za isporuku vaše robe i ankete. Podatke i informacije zadržaćemo onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo vaš nalog, za proces eventualnog povrata ili zamene, odgovora na bilo kakvu primedbu/povratnu informaciju ili da Vam pružimo promotivne informacije za koje ste prijavljeni.

 

Kada je u pitanju obrada podataka o ličnosti u svemu dosledno sprovodimo, odnosno primenjujemo odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018) i svih drugih relevantnih propisa.

 

Ukoliko više ne želite da budete registrovani kupac i ne želite da se Vaši podaci nalaze u bazi registrovanih kupaca, možete poslati zahtev na e-mail onlineshop@azmarket.co.rs Naš korisnički servis će obraditi Vaš zahtev i e-mailom Vas obavestiti o uklanjanju Vaših podataka iz baze kupaca.

 

Internet prodavnica azmarket.co.rs neće predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ako se to od nas ne bude zahtevalo zakonom.

 

Maloletnici mogu koristiti našu internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Naš sajt može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete našem sajtu u skladu sa vašim ličnim potrebama. Možete onemogućiti kolačiće podešavanjem svoje Internet postavke.

 

Ova stranica može da sadrži linkove ka drugim sajtovima sa svojim politikama privatnosti i mi nismo odgovorni za politiku privatnosti tih sajtova.

 

Internet prodavnica azmarket.co.rs zadržava pravo da odbije pružanje usluge, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima.

AZ Market©2024, Sva prava zadržana | Izrada sajta Normasoft

Pretražite